WIGREX ECOcleansers
Reinigingsapparatuur voor professionals
Oppervlaktereiniging
Dienstverlening
Wigrex EcoTec biedt de volgende vormen van dienstverlening aan:
Kauwgomverwijdering
Wij verwijderen de kauwgom met lagedruk stoomapparatuur. Geen herrie, geen rondspringend vuil of zand uit voegen en een zeer gering watergebruik. Kortom een zeer beheersbaar systeem dat zeer klant- en winkeliersvriendelijk is.

Oppervlaktereiniging
Tevens bieden wij de mogelijkheid om met lagedruk stoom niet alleen kauwgom te verwijderen, maar ook vetten, olievervuiling en straatvuil. Het oppervlak wordt egaal schoon en is weer als nieuw! Ook hier geldt; geen herrie, geen rondspringend vuil of zand uit voegen en een zeer gering watergebruik. Wederom een zeer beheersbaar systeem dat zeer klant- en winkeliersvriendelijk is.

Specialistische dieptereiniging
De reiniging van cleanrooms, werkplaatsen, productiemachines, keukens, bakkerijen, verpakkingsmachines, etcetera is een kritische aangelegenheid. Vooral ook lastig werk door de vele randjes, hoekjes, gaatjes en dergelijke die met conventionele reinigingsmethoden niet 100% schoon te maken zijn.

Oliespoorverwijdering
Samen met Metras zijn wij al sinds 1999 werkzaam op het gebied van oppervlaktereiniging en oliespoorverwijdering. Met deze omvangrijke en moderne technologie zijn wij actief voor de veiligheid op de weg en de bescherming van het milieu. Het reinigingssysteem werkt zelfvoorzienend en de doeltreffendheid van dit RCS-systeem is met een reinigingssnelheid tot 10 km/u ongeŽvenaard. Met ons systeem wordt zelfs de waterdoorlatendheid bij ecologische bestrating en zoab weer hersteld. Door de snelle inzetbaarheid en verwerkingstijd is het RCS reinigingssysteem in Europa het meest veelzijdige oliespoor verwijderingsconcept. Naar Metras website >

Belt u gerust voor informatie!