WIGREX ECOcleansers
Reinigingsapparatuur voor professionals
Oppervlaktereiniging
Specialistische dieptereiniging met lagedruk stoomtechniek
De reiniging van cleanrooms, werkplaatsen, productiemachines, keukens, bakkerijen, verpakkingsmachines en dergelijke is een kritische aangelegenheid. Vooral ook lastig werk door de vele randjes, hoekjes en gaatjes die met conventionele reinigingsmethoden niet 100% schoon te maken zijn.

"Wij doen het graag voor u!"
Wigrex wordt al zeer regelmatig gevraagd om advies en levering van stoomapparatuur. Daarnaast bieden wij ook de uitvoering van deze specialistische reiniging aan als dienstverlening. Wij beschikken over de apparatuur en de kennis terzake door onze jarenlange ervaring in uw specifieke branche. Stof-, olie- of vetverwijdering, het is al zo lang onze specialisatie. Laat uw apparatuur / locatie periodiek door ons echt totaal reinigen. Het dagelijkse onderhoud wordt voor uw eigen reinigingsteam daarmee veel eenvoudiger en bespaart dus tijd en geld.

Lagedruk stoom reinigingstechniek spat niet, desinfecteert door de hoge stoomtemperatuur, beschadigt niet door de lage druk van 4 tot 8 Bar, geen lekspanningen en een uiterst gering waterverbruik van 5 ŗ 15 liter per uur.

Belt u gerust voor een offerte of informatie!