WIGREX ECOcleansers
Reinigingsapparatuur voor professionals
Oppervlaktereiniging
Oppervlaktereiniging
Lage druk stoomtechniek is een uiterst effectieve methode om kauwgom, olie, vet, groenaanslag en atmosferische vervuiling te verwijderen van allerlei ondergronden. Het oppervlak wordt egaal schoon en is weer als nieuw!
De kauwgom wordt door de hoge temperatuur van de stoom zeer snel week gemaakt. Het speciaal ontwikkelde, biologisch afbreekbare reinigingsmiddel, dat daarna ingedoseerd wordt, verbreekt de oppervlaktespanning van de kauwgom. De plak slaat uiteen in vele micro stukjes, die daarna niet meer hechten. De hete stoom in combinatie met het reinigingsmiddel en het mechanische borstelsysteem pakken ook andere vervuilingen aan. Vervolgens worden kauwgomstukjes, ander losgekomen vuil en vetten met een waterzuiger opgezogen of weggespoeld. Het systeem werkt met lage druk afhankelijk van de capaciteit tussen de 0,5 en 10 bar, waardoor het niet spat en om die reden ook op ieder moment op bevolkte pleinen of winkelstraten kan worden ingezet.

Geen herrie, geen rondspringend vuil of zand uit voegen zoals bij hogedruk, niets van dit alles. Alleen een beetje stoom en, ook heel belangrijk, een zeer gering waterverbruik, zodat ook daardoor geen overlast ontstaat. Kortom: een zeer beheersbaar systeem met een sterke werking en vooral klant- en winkeliersvriendelijk.

Vraag om onze vrijblijvende informatie!