WIGREX ECOcleansers
Reinigingsapparatuur voor professionals
Oppervlaktereiniging
Kauwgomverwijdering
Lagedruk stoomtechniek is een uiterst effectieve methode om kauwgom te verwijderen van allerlei ondergronden.
De kauwgom wordt door de hoge temperatuur van de stoom zeer snel week gemaakt. Het speciaal ontwikkelde, biologisch afbreekbare reinigingsmiddel, dat daarna ingedoseerd wordt, verbreekt de oppervlaktespanning van de kauwgom. De plak slaat uiteen in vele micro stukjes, die daarna niet meer hechten. Vervolgens worden deze kauwgomstukjes en ander losgekomen vuil en vet met een waterzuiger opgezogen of weggespoeld. Het systeem werkt met lage druk afhankelijk van de capaciteit tussen de 0,5 en 8 bar, waardoor het niet spat en om die reden ook op ieder moment op bevolkte pleinen of winkelstraten kan worden ingezet.

Geen herrie, geen rondspringend vuil of zand uit voegen zoals bij hogedruk, niets van dit alles. Alleen een beetje stoom en, ook heel belangrijk, een zeer gering waterverbruik, zodat ook daardoor geen overlast ontstaat. Kortom: een zeer beheersbaar systeem met een sterke werking en vooral klant- en winkeliersvriendelijk.

Naast het verwijderen van alleen de kauwgom, is het ook mogelijk een totale oppervlaktereiniging te laten uitvoeren! Vraag om onze vrijblijvende informatie!