WIGREX ECOcleansers
www.wigrex.nl
Reinigingsapparatuur voor professionals kauwgum verwijdering
Stoomreiniger Join Super Steam 3400 / 6000 Watt
Voor de bedrijfsmatige gebruiker zijn in de kwalitatief zeer hoogstaande Join Super Steam serie diverse 230 V en 400 V stoomreinigers te vinden. Kwaliteit en jarenlange doorontwikkeling hebben geleid tot een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en effectieve reinigingsmachine.
De uitgebreide set met opzetstukken, borstels en andere accessoires maken een zeer brede en effectieve inzet van de machine mogelijk. De machines zijn standaard met een doseerbare chemie-injectie uitgerust. Met de optionele stof/waterzuiger kan de veelzijdigheid van de reiniger nog verder worden uitgebreid. De doseerbare chemie-injectie, de zuiger en uiteraard de stoom kunnen eenvoudig vanaf het pistool bediend worden.

Net als in de gehele serie zijn ook hier de sterke RVS behuizing, geavanceerde elektronische besturing en andere hoogwaardige materialen standaard. De verwarmingselementen zijn in de boiler gelast, d.w.z. dat er geen lekkages door pakkingen of afdichtingen kunnen ontstaan. De moderne elektronica stuurt de hoogwaardige verwarmingselementen in de RVS boiler aan met gebruikmaking van vele sensoren. De machine wordt vanaf het pistool met een veilig laag voltage aangestuurd. Deze stoomreiniger is in een 3400 of 6000 Watt uitvoering te verkrijgen. De 400V reinigers zijn nog krachtiger dan de 230V modellen en leveren een continu vermogen bij een hogere druk en temperatuur. De SCV modellen zijn technisch identiek aan het SC model, maar uitgerust met een krachtige, geÔntegreerde stof- en waterzuiger met vele accessoires.
Model 3400 SC/V 6000 SC/V
Voeding: 230V 400V
Thermisch vermogen: 3400 Watt 6000 Watt
Werkdruk: 6,5 bar 7 bar
Boilertemperatuur: 165įC 165įC
Continu gebruik: ja ja
Chemie pomp: ja ja
Inhoud watertank: 5 liter 5 liter
Stoomregeling: traploos traploos
Zuiger: optie optie
Boilermateriaal: RVS RVS
Behuizing: RVS RVS

Reinigingsmiddelen

Gebruik onze reinigingsmiddelen voor een optimaal resultaat, want andere reinigingsmiddelen slaan neer of verliezen hun werking bij verhitting! Bovendien zijn onze reinigingsmiddelen biologisch afbreekbaar en niet-aromatisch, dus geen stank bij verhitting.
Lees verder