WIGREX ECOcleansers
www.wigrex.nl
Reinigingsapparatuur voor professionals
Reinigingsmiddelen
Het programma van Wigrex reinigingsmiddelen dekt een breed skala van toepassingen. De nadruk ligt vooral op de verwijdering van olie, vetten, paraffine en andere koolwaterstofverbindingen. Daarnaast zijn enkele produkten specifiek ontwikkeld voor gebruik met stoomapparatuur.
WX Oil-Quick® is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van olie, vetten en paraffine.

WX Basic Cleaner reinigt hardnekkige olie- en vetvervuilingen, nicotine, eiwitten, graffiti, kauwgom, tectyl, bitumen, teer, verf, inkt, viltstift, etcetera op uiteenlopende ondergronden.

WX De Calc is een reinigingsconcentraat voor de verwijdering van kalkaanslag en oppervlakkige oxidaties, het ontkalken van machines of apparaten en dergelijke.

WX Bio-Toc voor de verwijdering van diep ingedrongen en/of oudere olievlekken.

WX Bio-Solv wordt toegepast om zwaar met olie, vet of zelfs bitumen verontreinigde machines, onderdelen en vloeren te reinigen.

WX Bio-Super-C is een krachtige, multifunctionele, vloeibare, biologische reiniger.

Voor gebruik bij onze stoomreinigers geldt: gebruik onze reinigingsmiddelen voor een optimaal resultaat, want andere reinigingsmiddelen slaan neer of verliezen hun werking bij verhitting! WX Oil-Quick®, WX Basic Cleaner en WX De Calc bieden een optimaal resultaat bij gebruik met onze stoomapparatuur. Bovendien zijn deze reinigingsmiddelen biologisch afbreekbaar en niet-aromatisch, dus geen stank bij verhitting.

Daarnaast hebben wij in ons assortiment een praktische doseerunit die het mogelijk maakt reinigingsmiddelen te mengen met water direct vanuit de waterleiding in de juiste verhouding.

De WX Eerste Hulp Bij Oliemorsingen is een compacte set van diverse WX producten die samen een complete EHBO set voor olie- en brandstoflekkages vormen.

Voor de toepassing van WX Oil-Quick® bij lichte vet- of olieverontreinigingen adviseert Wigrex de professionele hogedruk spuiten van Gloria.