WIGREX ECOcleansers
Reinigingsapparatuur voor professionals
WX Bio-Toc (Turbo oil cleaner)
WX Bio-Toc is een uniek reinigingsmiddel voor de verwijdering van hardnekkige olievlekken.
De wasactieve stoffen in dit product zijn bij uitstek geschikt om (oude) hardnekkige olievlekken en olievervuilingen te verwijderen van diverse oppervlakken zoals bijv. benzinestations, opritten, garages, bedrijfsterreinen, steenslag, grind, maar ook in de olie-, metaal-, scheepvaart- en offshore industrie. Buitenlevende micro-organismen zijn in staat om de organische residuen in een biologische omgeving af te breken en om te zetten in kooldioxide en water.

Kenmerken van WX Bio-Toc
  • Effectief product voor de verwijdering van hardnekkige olievlekken
  • 1 liter WX Bio-Toc is voldoende om Ī 10 m2 te behandelen (afhankelijk van vervuiling en poreusheid van het oppervlak).
  • Snelle werking en eenvoudig in gebruik
  • Geschikt voor alle soorten betonvloeren, klinkers, etcetera (niet op asfalt)
Gebruiksaanwijzing
Te beginnen met schudden voor gebruik. WX Bio-Toc op de vlek gieten en met een harde borstel stevig inschrobben. Indien direct al een bruinkleurige olieoplossing zichtbaar wordt, deze absorberen, opzuigen of wegspoelen. Dan opnieuw WX Bio-Toc aanbrengen en vervolgens het oppervlak vochtig houden (dieptereiniging van poriŽn). Afhankelijk van de mate van vervuiling en poreusheid van de ondergrond de bewerking eventueel meerdere keren herhalen. Laat geen vervuilde stoffen in het milieu komen, maar voer deze op correcte wijze af.

Hoewel WX Bio-Toc niet gevaarlijk in gebruik is, adviseren wij langdurig contact met de huid te vermijden, oogcontact te voorkomen en het product buiten bereik van kinderen te houden.

Besteleenheden
WX Bio-Toc wordt geleverd in vaten van 10 l.