WIGREX ECOcleansers
Reinigingsapparatuur voor professionals
WX Absorptiematerialen
Het omvangrijke Wigrex programma biedt oplossingen voor preventieve maatregelen of opvang van olie, brandstoffen, chemicaliŽn en water in industrie en buitendienstwerkzaamheden. Onze absorptieprodukten zijn altijd de juiste keuze!
Het programma met opvangdoeken, opvangkussens en olieslangen op polypropyleenbasis biedt oplossingen voor inzet bij lekkages van vervuild water, olie of chemicaliŽn.
Naar Polypropyleen Sorbents

Daarnaast biedt het Wigrex programma ook absorptiekorrels. Absodan Plus is een dubbel gecalcineerd kleigranulaat, dat onder vrijwel alle omstandigheden de ondergrond ruw houdt. Dit granulaat absorbeert snel vloeistoffen, zoals oliŽn, vetten en andere koolwaterstoffen, maar ook agressieve chemicaliŽn.
Naar Absodan Plus

Tegen waterschade bieden de WX Watsorb produkten een oplossing. De wateropame- en barriŤrekussens nemen niet alleen grote hoeveelheden weglopend water op, ze verhinderen ook de verdere verspreiding van water. Daarom zijn ze optimaal van nut om schade door lekkages of hoogwater te voorkomen.
Naar Watsorb

De Wigrex Absorptiematerialen zijn ecologisch en economisch altijd de goede oplossing om verdere schade door lekkende vloeistoffen op droge of natte ondergrond te voorkomen.