WIGREX ECOcleansers
Reinigingsapparatuur voor professionals
Lekafdichting
Lekkende vaten of tanks veroorzaken zeer snel aanzienlijke schade voor het bedrijf of milieu en zijn potentieel gevaarlijk voor mens en dier.
De veelsoortige beschadigingen vereisten tot nu toe een omvangrijke uitrusting om het weglopen van vloeistoffen te stoppen. Bovendien zijn de meeste produkten onhandig in gebruik. De produkten van Wigrex zijn flexibel, snel en eenvoudig in te zetten. Zij verhinderen in luttele seconden de verdere lekkage van vloeistoffen uit lekgeslagen reservoirs. Daarnaast zijn ze op vrijwel elke ondergrond, zelfs onder water, inzetbaar.

De WX Duo Stick is een 2-componenten epoxyhars voor noodreparaties van scheuren en gaten in tanks, vaten, leidingen, enzovoorts.

Wanneer het om een grote beschadiging gaat, wordt het met conventionele middelen een groot probleem zo'n gat te sluiten. Met de WX Leckmaster kan men in enkele seconden een gat snel, goed en eenvoudig sluiten. Meerdere Leckmasters zijn naast elkaar te gebruiken, waardoor ook grotere openingen te sluiten zijn.

Voor direkte opname van vloeistoffen is er de WX Spillbag. De Spillbag is een handzame opvangzak, die tevens plaatsbesparend is. Het terugslagventiel verhindert het uitlopen van de opgevangen vloeistoffen.

De WX Oil Boom Compact onderscheidt zich van andere herbruikbare keerschermen door het geringe gewicht en de uiterst compacte afmetingen.

Voor de inzet op een droge of natte ondergrond, of zelfs water, biedt Wigrex verschillende absorptiematerialen aan. Deze zijn ecologisch en economisch de juiste oplossing voor de verwijdering van olie-, water- en chemicaliŽnlekkages.