WIGREX ECOcleansers
Reinigingsapparatuur voor professionals
WX Bio-Super-C
WX Bio-Super-C is een krachtige multifunctionele vloeibare reiniger en geurvernietiger.
Dit middel bevat geselecteerde micro-organismen voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en geuren, 100% biologisch afbreekbare wasactieve stoffen en een prettige geurstof voor een blijvend frisse geur. WX Bio-Super-C is specifiek ontwikkeld voor het reinigen van gootstenen, doucheruimtes, vloeren, betegelde wanden, afvoeren, tapijten en weefsels. Gebruikers zijn oa hotels, restaurants, scholen, verpleegtehuizen, professionele schoonmaakbedrijven, garage- en autobedrijven, particulieren en hobbyisten.

Gebruiksaanwijzing en toepassingen
 • Algemene reiniging
  Toepassing voor bijv. gootstenen, doucheruimtes, urinoirs, vloeren en wanden. Doseer ▒ ╝ l WX Bio-Super-C op een halve emmer handwarm water (verdunning 1:20). Verwerking met spons of zachte borstel.
 • Vlek- of Geurverwijdering
  D.m.v. sproeien of deppen kunnen de geuren en vlekken rond urinoirs en uit vervuilde tapijten of weefsels worden verwijderd. Puur gebruiken of tot 1:10 met warm water verdunnen. Niet naspoelen.
 • Vermijd langdurig huidcontact
  Hoewel WX Bio-Super-C niet gevaarlijk in gebruik is, adviseren wij langdurig contact met de huid te vermijden, oogcontact te voorkomen en buiten bereik van kinderen te houden.
 • Niet toepassen op aanrechtbladen etc.
  WX Bio-Super-C is vanwege de (sterk frisse) geur minder geschikt voor plaatsen waar voedingswaren worden bereid en wordt ook niet geadviseerd op plaatsen waar steriliteit belangrijk is.
Niet combineren of vermengen met andere reinigingsmiddelen!

Kenmerken
 • EÚn product voor veel verschillende toepassingen, eenvoudig in gebruik.
 • Verwijdert organische verontreinigingen zoals vet, olie, prote´ne, zetmeel, bloed, urine, wijn-, melk- en koffievlekken en de bijbehorende onaangename geuren van alle mogelijke oppervlakken en bekleding.
 • Breekt organische resten als olie en vet in afvoerleidingen volledig af (ook preventief te gebruiken).
 • Veilig voor mens, dier en milieu, volledig biologisch afbreekbaar. Kan aanzienlijk verdund worden toegepast.
 • Geen "gevaarlijke stoffen" aanduiding vereist.
Besteleenheden
WX Bio-Super-C wordt geleverd in vaten van 10 l.