WIGREX ECOcleansers
Reinigingsapparatuur voor professionals kauwgum verwijdering
Stoomreiniger Join Super Steam 9000 / 18000 Watt
Kwaliteit en jarenlange doorontwikkeling hebben geleid tot de betrouwbare, gebruiksvriendelijke en effectieve reinigers in de Super Steam krachtsstroom serie. In het kwalitatief hoogstaande programma vindt u diverse 400 V stoomreinigers. Deze uitermate krachtige machines leveren een continu vermogen bij een hoge druk en temperatuur. De accessoires zijn zeer solide en kunnen eventueel gemodificeerd worden voor vele specifieke toepassingen.
Deze apparatuur is voorzien van zeer hoogwaardige industriŽle koppelingen en materialen. De machines kunnen worden aangepast op specifieke wensen, zoals een verhoogde waterdosering voor zeer natte stoomproduktie, een externe aansturing van de machine of een automatisch watervulsysteem. Handgemaakte, zeer solide accessoires voor absoluut duurzame inzet, tevens aanpasbaar voor specifieke doeleinden. Deze produktlijn is uitermate geschikt voor inzet in de industriŽle omgeving. De apparatuur is beschikbaar in een 6000, 9000 en 18000 Watt uitvoering.

Net als in de gehele serie zijn ook hier de sterke RVS behuizing, geavanceerde elektronische sturing en andere hoogwaardige materialen standaard. De verwarmingselementen zijn in de boiler gelast, d.w.z. dat er geen lekkages door pakkingen of afdichtingen kunnen ontstaan. De moderne elektronica stuurt de krachtige verwarmingselementen in de RVS boiler aan met gebruikmaking van vele sensoren. De machine wordt vanaf het pistool met een veilig laag voltage aangestuurd.
Model 9000 SC/V 18000 SC/V
Voeding: 400V 400V
Thermisch vermogen: 9000 Watt 18000 Watt
Werkdruk: 9,5 bar 9,5 bar
Boilertemperatuur: 180įC 180įC
Stoomproductie (l/uur): 12 23
Continu gebruik: ja ja
Chemie pomp: ja ja
Inhoud watertank: 50 liter 50 liter
Stoomregeling: traploos traploos
Zuiger: optie optie
Automatisch watervulsysteem: optie optie
Boilermateriaal: RVS RVS
Behuizing: RVS RVS

Reinigingsmiddelen

Gebruik onze reinigingsmiddelen voor een optimaal resultaat, want andere reinigingsmiddelen slaan neer of verliezen hun werking bij verhitting! Bovendien zijn onze reinigingsmiddelen biologisch afbreekbaar en niet-aromatisch, dus geen stank bij verhitting.
Lees verder